om-osVi fik vores første Dandie i 1984 og vort kennelnavn VIMAX i 1986. Vi er bosiddende i Vallensbæk 17 km syd for København. Vi er den ældste kennel i Danmark, der opdrætter Dandie Dinmont-terrier. Vi er ikke en stor kennel, da vi siden starten kun har haft 8 kuld af denne vidunderlige race. Alle vore hunde samt hvalpe bor inde i huset sammen med os. 

Vi  tilstræber at opdrætte sunde, racetypiske hunde med et godt temperament i henhold til Dandie Dinmont-terrieren's "Race specifik avlsstrategi" (RAS) et kompendium som kan ses på Dansk Terrier Klub's hjemmeside.
Er du interesseret i at høre meget mere om denne dejlige race, er du meget velkommen til at kontakte os, så vi evt. kan aftale et besøg hos os, hvor du / I kan hilse på vore hunde. Oplysningerne finder du her. Skriv venligst navn, tlf. og e-mail adresse, så vi kan kontakte jer.   Da det er meget vigtigt for os, at vore hvalpe får de bedst tænkelige hjem, ønsker vi at lære vore hvalpekøbere godt at kende ind vi "overlader" en hvalp til jer, og derfor inviteres alle til at beøge os - helst flere gange, også gerne selv om vi ingen hvalpe har i huset.   
 Jeg besvarer gerne spørgsmål om racen.
 
Vibeke, Renard   
Vibeke har gennemgået DKK's opdrætter-,  overbygning- og jurakurser
Vibeke er ansvarshavende racerepræsentant siden 1987. Så har I spørgsmål så er I velkomne til at kontakte mig pr. mail eller tlf.

 

1988-Xaria-Vimax-litter-A.jpg
forside2.jpg
2013-July,-Fleur-Vibeke.jpg